--> VisitLog version 5.5 nu uppladdad! - Visitlog

VisitLog version 5.5 nu uppladdad!

Nyheter version 5.5

Många av de funktioner som släpptes i 5.0 har även i denna version uppdaterats och förbättrats. Därav kan några funktioner förekomma i båda dokumenten.

Startskärmsläge med ikoner: VisitLog kan nu konfigureras med ikoner på en startskärm för att enklare guida besökaren vad de ska göra. De klickar på lämplig ikon och följer steg för steg.

Koppling mot parkeringstjänster: Nu finns det möjlighet att koppla VisitLog direkt till parkeringsplatsens parkeringsstjänst. Uppgifterna som besökaren anger skapar automatiskt ett parkeringstillstånd i ex ParkIT.

Kö-funktion: Från version 5.5 finns det två sätt att integrera och hantera köer i VisitLog.

  1. SimpleQ: Detta är den enklaste varianten där VisitLog endast skapar ett löpande könummer. Med tilläggsprodukten Könummer skylt och könummer matare så tar man enkelt hand om en kö med denna funktion.
  2. VisitQ: Här är det en integrering med kösystemet VisitQ(www.visitqueue.com). Det är ett eget moln/webbaserat system som kan hantera obegränsat med köer och ärendetyper, ett fullskaligt kösystem.

Webb kiosk: Vid behov kan VisitLog sättas upp för webbaserad kioskinloggning för besökare. Denna webb kiosk fungerar på alla operativsystem via datorns webbläsare.

Självbetjäning med besöksförfrågan: Visitlog kan nu hantera direkt förfrågan från besökare som kommer på besök. Besöksmottagaren bekräftar ett mail från systemet och besökaren erhåller en PIN kod för att logga in.

Företagshotell: Visitlog har du fler funktioner för anpassningar till företagshotell där flera företag delar på en besökskiosk. Möjlighet till olika utseende på besöksetiketten per bolag, unika utrymningslistor och egenformulerade meddelanden.

Ändringar/tillägg version 5.5

Dörröppnare I/O: Förbättrad dörröppnarfunktion som stödjer IP baserade reläer där man kan öppna olika dörrar när besöket registrerar sig.

Inbyggt tangentbord, fler språk: Tillägg Italianska och Polska

Koppling mot Kontek: Få med incheckade anställda automatiskt i VisitLog och hantera både besökare och anställda i samma utrymningslista: Mail, sms eller via mobilappen.

Koppling mot eMarketeer: Möjlighet att automatiskt föra över uppgifter från VisitLog till eMarketeer ex mailadress, mobilnummer mm.

Koppling mot Trio Enghouse: Nu har vi skapat en fördefinierad inställning/koppling för att hämta besöksmottagare från Trio Enghouse.

In och utloggningsljud: Möjlighet att ändra och/eller lägga till egna ljud för in och utloggning med QR kod och skanner.

Koppling mot VisitFeedback: Möjlighet att koppla till kundnöjdhetstjänsten VisitFeedback. När besökaren checkar ut kan ett sms skickas med en länk för att fylla i hur besöket upplevts. (Extern applikation, för mer info kontakt RIW Software)

Hårdvara/kiosk: Nu har vi fler kiosker att välja på, kontakta oss så får ni reda på vad som passar er verksamhet bäst.

Redan förekommande bra funktioner

Flera meddelanden vid inloggning/Utloggning: VisitLog erbjuder nu flera meddelanden vid in/utloggning. Meddelande till besöksmottagare vid inlogg, Meddelande till besöksmottagaren vid utloggning, Meddelande till besökaren vid inloggning och Meddelande till besökaren vid utloggning

Flera meddelande vid påminnelse: Meddelanden med QR kod skickas nu som både bekräftelse till besökare och besöksmottagare vid förbokningstillfället och som påminnelse vid angiven tid innan själva besöket äger rum.

Förboka grupper med BankID: Nu finns det möjlighet att förboka och få besökare verifierade med bank id. Extern webbapplikation mm. Kontakta för offert.
Tilläggsfunktioner

Webbförbokning

Förbättringar: Webbförbokningsapplikationen innehåller nu flera förbättringar för prestanda och säkerhet. Krypterad databassträng

Byta lösenord: Webbförbokningen stödjer nu byte av lösenord.

Mobilapplikation

Ny version med flera nya funktioner: Förutom den tidigare utrymningslistan finns nu också möjlighet att: Förboka besökare, Logga ut besökare och Se parkeringslista

Behörighet: Under användarroller finns det möjlighet att ge behörighet till det som mobilanvändaren ska kunna se.

Välkomstsida

Det finns nu många fler versioner av Välkomstsidan. Vi kan också anpassa utseendet exakt efter era önskemål.

Outlook förbokning plug-in

Möjlighet att redigera uppgifter, lägga till mobilnummer. Möjlighet att hämta förbokade besökare för ett möte för att radera eller ändra dessa. Kompatibelt med Outlook 2013 och senare.

Comments are closed.