Covid-19 Corona

Covid-19 / Corona

Covid-19 stängde ner men nu har många verksamheter öppnat upp igen efter en lång tid med nedstängning och låg bemanning för Corona / Covid-19. Bemannade kontor kräver också ett större krav på besöksmottagande.

Några av utmaningarna ligger i att informera gästerna hur de ska förhålla sig under sitt besök. Det kan handla om allt från avståndsregler till handhygien och vart man får uppehålla sig.

Lösningarna som vi tillhandahåller, säkerhetsställer att er verksamhets besökshantering, fungerar på ett effektivt sätt. Vi rekommenderar både våra befintliga lösningar och kundanpassade. Just nu jobbar vi med flera större projekt för att förenkla och förbättra arbetsflöden hos våra kunder.

Individens ansvar enligt Smittskyddslagen Covid-19:

Smittskyddslagen säger att man ska vidta ”uppmärksamhet och rimliga försiktighetsåtgärder” som medverkar till att förhindra spridning av smittsamma sjukdomar.

Länkar:


 

Förutsättningar för att förhindra smittspridning av Covid-19 vid besöksmottagande

  • Informera om företagets regler redan vid förbokningen. När besökaren får sitt välkomstmail/sms finns redan där all nödvändig information
  • Informera vid besökskiosken/registreringsskärmen för att tydliggöra vad som gäller för att minska smittspridning.
  • Skicka hem sjuka besökare. Besökssystemet kan sedan användas för smittspårning.
  • Beröringsfri incheckning. När gästen anländer skannar denne en QR kod i kiosken och besöksmottagaren blir informerad att besökaren har anlänt.

Covid-19 mobil web

I välkomst sms/mail som skickas till besökaren kan ni redan innan lägga in vad som gäller avseende Covid-19 / Corona. QR kod för beröringsfri inloggning. Det finns också möjlighet att länka till mer information på exempelvis företagets hemsida.

 

Rengöring av våra touchpanelytor

  • Med hjälp av vår rengöringsprodukt så kan ni rengöra våra touchpaneler och andra ytor.
  • Icke-brandfarliga antistatiska dukar för rengöring av alla VDU- och skärmfilter. Också lämplig för användning på TFT- och LCD-skärmar och de flesta glasytor.
  • Våtservetter i en återförslutbar tub. Alkoholfri med antibakteriellt och antistatiskt skydd. Innehåller: 100 torkdukar.
VL122 Screen clean