Parkeringstillstånd

Parkeringstillstånd genom VisitLog

Besöksregistreringssytem
Vill ni ha en snygg och enkel besöksparkering? Det ordnar vi genom digital besöksregistrering som vi installerar åt er! Besökaren matar in sitt registreringsnummer och tjänsten skickar det vidare till parkeringsbolagets system.

Ni kan använda befintligt besökssystem, VisitLog eller enkel version av inloggningsskärm vid entréer med snygga informationsskyltar om vad som gäller. Era kunder kommer in och knappar in sitt registreringsnummer på och därefter är parkeringen giltig 1, 3, 5 eller 24 timmar!

Exempelvis:

  • Parkeringsystemet Parkit


 

 

I välkomst sms/mail som skickas till besökaren kan ni redan innan lägga in vad som gäller avseende parkering på plats. QR kod för beröringsfri inloggning. Det finns också möjlighet att länka till mer information på exempelvis företagets hemsida.

 

Rengöring av våra touchpanelytor

  • Med hjälp av vår rengöringsprodukt så kan ni rengöra våra touchpaneler och andra ytor.
  • Icke-brandfarliga antistatiska dukar för rengöring av alla VDU- och skärmfilter. Också lämplig för användning på TFT- och LCD-skärmar och de flesta glasytor.
  • Våtservetter i en återförslutbar tub. Alkoholfri med antibakteriellt och antistatiskt skydd. Innehåller: 100 torkdukar.
VL122 Screen clean