Nytt år Nya funktioner

Vi har under hela 2020 arbetat med nya innovativa funktioner till VisitLog för att göra det till det mest kompletta besökssystemet på marknaden.

Den första funktionen som vi vill presentera och som redan finns tillgänglig är kopplingen mot RCO:s passagesystem R-Card M5. Tillsammans med VisitLog Outlook plugin förbokar du enkelt ditt besök och kan både ge dig själv och din besökare access till konferensrummet.

VisitLog RCO RCard M5

Med kopplingen till R-Card M5 kan du förboka besöket med olika behörigheter likväl som att de kan logga in sig på plats och få en standardbehörighet.

Övriga nyheter och funktioner under 2021

VisitLog Boka besök - lägg enkelt upp vilka tider du har möjlighet att ta emot besök i Boka besöks webbportal, en administratör kommer enkelt kunna se vilka tider som finns ledigt när kunden ringer och boka in denna.

VisitLog Feedback - Hur upplevde din gäst besöket? Besökaren får ett mejl eller sms efter besöket med en eller flera frågor om hur de upplevde besöket. Ta sedan enkelt ut statistik på frågorna och följ upp och hyla eller gör förbättringar för att besökarna skall få det absolut bästa mottagandet.

VisitLog Nästa - Äntligen ett kösystem som komplement till VisitLog. Ta både emot bokade besök som vet vem de skall träffa och personer som tar en kölapp för att ställa en fråga, allt på samma skärm. Möjlighet att lägga upp olika kategorier av besök för att besökaren enkelt skall komma till rätt person direkt. Utöver våra befintliga kiosker som vi har idag så kommer vi kunna erbjuda flera olika hårdvaru-lösningar som tex en liten skärm för att trycka fram nästa besök, översiktskärm med vilket nummer som ropats fram, nya kiosker mm allt för att du som kund skall kunna få en komplett och snygg helhetslösning.

Kontakta oss för att boka en demonstration av de olika funktionerna samt priser och leverans tid. www.visitlog.se

Comments are closed.